01 dec Vingertoppen Festival – afsluiting Creativiteit in je Vingertoppen

Op 15 november 2017 sloten wij het project Creativiteit in je Vingertoppen af, met een feestelijk festival in de oude gevangenis De Vrije Wolf in Utrecht. 

 

Het was een mooie dag, vol leerkrachten die trots waren op hun zoektocht naar meer creativiteit in het onderwijs. In elke cel van de gevangenis konden de bezoekers een aspect van creativiteit ervaren, zoals “loslaten”, “ruimte maken” en “coachen”.

Aan het einde van de dag kregen zij allemaal een sieraad opgespeld, om hun hervonden creativiteit met zich mee te dragen.

Creativiteit in je Vingertoppen was een project van de schoolstichting PCOU, in samenwerking met het Cultuurknooppunt, en de creatief coaches Sjaan van Riel, Jillis Verbeek, Erna Reiken en Sijn van Santvoort. In de kennisdeling namen ook de Marnix Academie en Creatief Vermogen Utrecht deel.