19 dec CultON – gemeente Utrecht

Nu Cultuur voor ieder Kind een feit is, en 97% van de Utrechtse scholen deze subsidie aanvragen een een cultuureducatie beleid voeren, zet de gemeente Utrecht de volgende fase in: verankering en verdieping. 

Onder de noemer ‘CultON’ worden er uitwisselingsbijeenkomsten en kennisdeling-momenten georganiseerd. Op 23 november 2016 was de eerste kennisuitwisseling. Op 22 maart 2017 organiseert de gemeente een cultuur ‘Uitmarkt’. Hier zullen culturele aanbieders uit de stad zichzelf presenteren aan de scholen. Zo ontmoet je misschien cultuuraanbieders die je nog niet kende, maar die een krachtige aanvulling kunnen zijn op je huidige netwerk. 

De culturele organisaties die je in ieder geval kunt ontmoeten op 22 maart zijn:
Art & Sofie, Bureau SCRIPT, Centraal Museum, Cultuur & School Utrecht, Cultuurknooppunt, De Dansers, De Vrijstaat, DOX, Filmtheater ’t Hoogt, Fort van de Verbeelding, FOTODOK, Hadas, Harmonieorkest Vleuten, Het Filiaal theatermakers, Het Nederlands Film Festival, Holland Animation Film Festival, I Am Selfmade, Je Weet Zelf TV, Jeroen Schipper Muzikale Zaken, Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, Kabaallokaal, KEETproducties, Museum Speelklok, Muziek-Werkplaats, Nederlands Volksbuurtmuseum, Podium Hoge Woerd, Stadsschouwburg Utrecht, Stichting Kopa, Stichting Verzet de Zinnen, Theater Totaal, Theater Utrecht, Theatergroep Aluin, Theaterwerkplaats lijf en lef – Klittebandbende, Tijd voor Theater, TivoliVredenburg, Tweetakt, UCK, Wijsgierig Aagje – Kinderfilosofie & Kunsteducatie en Het Wilde westen.

Lees hier meer over CultON, en de Uitmarkt van 22 maart. 

screen-shot-2016-12-19-at-14-02-12