04 nov Een workshop dagdromen

We gaan weer dromen wakker maken! Het cultuurknooppunt op de eind conferentie van Creatief Vermogen Utrecht, waar cultuurmakers en onderwijs samen werken. Want creativiteit en dromen zijn er om te delen.

Wij hebben er zin in. Dit hier is het promofilmpje dat we op mochten nemen. 

Camera en montage: Robbert Bleijs
De conferentie De Parels van het Creatief Vermogen wordt georganiseerd door het UCK en is toegankelijk voor iedereen die werkt op het snijvlak van cultuur en onderwijs: uitvoerders van kunsteducatie in het basisonderwijs: Leerkrachten, Interne Cultuur Coördinatoren, schoolleiders, educatiemedewerkers van culturele instellingen, kunstvakleerkrachten.

Datum: woensdag 16 november 2016
Tijd: 13.00 – 17.30 uur (13.30 start)
Locatie: Centraal Museum (Tuinzaal), Nicolaaskerkhof 10, 3512 XC Utrecht

Kijk voor meer info op www.creatiefvermogenutrecht.nl