27 jul Dansend en makend de zomer in!

Zo vlak voor de zomer waren we erg druk met het genieten van al die mooie presentaties en afsluitingen op de Utrechtse basisscholen. Het hele jaar plannen maken en aan projecten bouwen is super, maar stilstaan bij de dingen als ze eenmaal tot stand zijn gekomen is minstens zo belangrijk. Die momenten waarin alles samen komt in projectweken, zomershows en eindvoorstellingen, met schoolpleinen en podia vol kinderen die zich inspannen en uitleven: daar doen we het voor.

Voordat ook hier de deuren een paar weekjes dicht gaan voor de zomervakantie, nog een paar vrolijke foto’s op een rij.

Boomwhacker concert 5

Mondriaan komt tot leven 2 

DSC_7905

DSC_7816

image2-2

Stoepkrijtkunst 2*

Mythe van Waterwin 10*

Mythe van Waterwin 20

 

Tot volgende maand, in het nieuwe schooljaar!

 

Mondriaan komt tot leven 4*